Gratis levering, 14 dages returret, ingen binding! mere info KLIK HER!

ABONNEMENTBETINGELSER:

Hav Of Copenhagen ApS
Emil Slomanns Vej 2, 4 TV
2000 Frederiksberg.
CVR nr.: 42431575

E-mail:
info@havofcopenhagen.dk

Priser:
Hos Hav Of Copenhagen tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Vi forbeholder os også ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Sådan fungerer dit abonnement:

1. Som abonnent får du tilsendt dit kosttilskud hver 30. DAG. abonnementstilbuddene gælder ikke i Grønland, i udlandet eller på Færøerne. Der tages forbehold for pris-, moms- og portoændringer samt ændringer af abonnementsbetingelserne.

2. Dit abonnement løber, indtil det opsiges. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du ind i en ny betalingsperiode. Betalingsperioden afhænger af tilbuddet du har modtaget og svarer som hovedregel til prøveperioden. Et 3 måneders prøveabonnement overgår således i en ny abonnementsperiode på 3 måneder. Løbende måneds-medlemskaber overgår i en ny periode på 1 måned.

3. Skift produkt funktionen kan ikke benyttes i introduktionsperioden.

4. Ønsker du at opsige dit abonnement, skal din opsigelse være os i hænde 10 dage inden din medlemsperiode udløber. Introduktionstilbud kan ikke brydes.

5. Returnering af produktet eller nægtet modtagelse overfor Distributøren fritager ikke for betaling af allerede udsendte varer

6. Særligt ift. abonnement betalt med girokort: Afbrydes et medlemskab med skyldig saldo, fremsendes en slutafregning tillagt kr. 99,00 i administrationsgebyr.

7. Indgår der en gave i dit tilbud, vil den blive sendt separat, 1-2 uger efter at vi har registreret din betaling, medmindre andet er angivet i tilbuddet.

8. Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit første leverance. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette os om, at du har fortrudt aftalen ved at kontakte kundeservice på 88 20 44 30 eller havofcph@repiit.com

Betaling af abonnement:

Automatisk betaling med kreditkort og MobilePay:
9. Ved køb af abonnement kan du vælge at betale med kreditkort eller oprette en betalingsaftale gennem MobilePay Subscriptions. Du giver samtidig tilladelse til, at betaling for nye abonnementsperioder automatisk bliver trukket på det kort, som du har benyttet ved oprettelsen af dit abonnement, eller via din betalingsaftale gennem MobilePay. Betalingen bliver trukket i forbindelse med opstart af den nye abonnementsperiode. Du er selv ansvarlig for, at kortoplysninger er valide ved påbegyndelsen af en ny abonnementsperiode. Hvis oplysningerne ikke længere er valide, kan du i stedet for tilmelde dig betaling via et andet kort. Hvis vi ikke modtager din betaling, bliver adgangen til dit abonnement lukket.

Digital fremsendelse af faktura:

Hav of Copenhagen, fremsender faktura via e-mail, såfremt denne er oplyst. Det er kundens ansvar at opdatere e-mail, når denne udskiftes.

Serviceinformation:

Du kan nemt og hurtigt administrere dit abonnement på www.mitabonnement.dk. Her kan du bl.a. skifte produkt, sætte på pause og ændre adresse. Log ind med medlemsnummer + postnummer.

Kundeservice:

Tlf: 5250 9651
info@havofcopenhagen.dk

Til toppen
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us